Κριτικές για Choco Lite

 • Νικόλαος
  Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να απαλλαγώ από 10 κιλά, κάτι που με εμπόδισε να ζήσω. Παραγγείλαμε το ποτό σοκολάτας Choco Lite στο Διαδίκτυο στον επίσημο ιστότοπο του κατασκευαστή. Πλήρωσα ταχυδρομικώς. Για ένα μήνα ξεφορτώθηκα 8 κιλά. Έκανα ένα διάλειμμα, προσαρμοσμένο φαγητό, μετά από ένα μήνα επανέλαβα την πορεία και ξεφορτώθηκα άλλα 8 κιλά.
  Choco Lite
 • Αικατερίνη
  Δεν ήμουν ποτέ υπέρβαρος, αλλά μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού μου, τα επιπλέον 10 κιλά δεν πηγαίνουν πουθενά. Αποφάσισα να αγοράσω ένα ποτό σοκολάτας Choco Lite. Ξεφορτώθηκα 9 κιλά σε ένα μήνα.
  Choco Lite
 • Βασίλειος
  Το Choco Lite Chocolate Shake είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και δεν έχει πλευρικά σημάδια. Για ένα μήνα ξεφορτώθηκα 10 κιλά και τώρα είμαι χαρούμενος!
  Choco Lite
 • Αικατερίνη
  Το ποτό σοκολάτας Choco Lite καθαρίζει αμέσως το σώμα από τοξίνες και ομαλοποιεί το στομάχι, επιταχύνοντας τον μεταβολισμό. Έχασα 5 κιλά σε 2 εβδομάδες και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.
  Choco Lite
 • Νικόλαος
  Το κοκτέιλ σοκολάτας Choco Lite δεν θεωρείται συμπλήρωμα διατροφής και δεν περιέχει χημικά συστατικά. Τα κύρια συστατικά είναι ο πράσινος καφές, τα μούρα goji και το μανιτάρι lingzhi. Σε 2 εβδομάδες κατάφερα να χάσω 5 κιλά.
  Choco Lite
Βαθμολογία χρηστών Choco Lite
4.9
20