Οδηγίες χρήσης Choco Lite

Οδηγίες για τη χρήση του προϊόντος Choco Lite

Ενδείξεις και αντενδείξεις

Πώς να πίνετε κοκτέιλ αδυνατίσματος Choco Lite

Δοκιμές σε κοκτέιλ σοκολάτας για εντατική και αποτελεσματική απώλεια βάρους Choco Lite πραγματοποιήθηκαν στο Ινστιτούτο Υγιεινής Διατροφής. Οι εθελοντές ήταν 1. 000 άντρες και γυναίκες ηλικίας 20 έως 60 ετών. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες αλλαγές:

  • μια εβδομάδα μετά την κατάποση, όλοι οι εθελοντές έχασαν βάρος 7 κιλών,
  • Μετά από μια άλλη εβδομάδα, οι εθελοντές έχασαν 8 κιλά.

Αλλά αυτό απέχει πολύ από τη μόνη μελέτη που έχει διεξαχθεί. Κατά τη δεύτερη δίαιτα, 30 γυναίκες, χωρισμένες σε δύο ομάδες, πήραν ποτά σοκολάτας. Η πρώτη ομάδα πήρε το Choco Lite, ενώ η δεύτερη πήρε ένα κανονικό ποτό σοκολάτας. Τα αποτελέσματα των δοκιμών ήταν τα εξής: οι πρώτες 5 γυναίκες που πήραν την καινοτομία, αποχαιρέτησαν στα 6 κιλά, ενώ δεν ένιωσαν πεινασμένες, γεγονός που συνέβαλε στην ενέργεια και την εξαιρετική διάθεση. Σε κάθε συσκευασία του ποτού, θα δείτε οδηγίες για την προετοιμασία και τη χρήση. Η πορεία της κοκτέιλ σοκολάτας είναι από 2 εβδομάδες έως ένα μήνα. Μετά το πρώτο μάθημα, θα παρατηρήσετε ότι η εικόνα και η υγεία σας έχουν βελτιωθεί. Το μαγικό ποτό θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από επιπλέον κιλά, να εξαλείψετε τη φλεγμονή και να επηρεάσετε συστηματικά όλα τα όργανα. Το Choco Lite συνιστάται από τους κορυφαίους διατροφολόγους στην Ελλάδα. Το κοκτέιλ σοκολάτας για απώλεια βάρους δεν έχει παρενέργειες, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, αλλά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • εάν έχετε αλλεργική αντίδραση,
  • σε περίπτωση προσωπικής δυσανεξίας στις φαρμακευτικές ουσίες,
  • κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας,
  • για υπέρταση,
  • δεν πρέπει να καταναλώνεται από άτομα κάτω των 16 ετών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο

Το κοκτέιλ πρέπει να λαμβάνεται το πρωί ή το απόγευμα, καθώς έχει αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Εξαιρετική ευεξία και αυξημένη απόδοση θα σας συνοδεύσουν όλη την ημέρα. Ρίχνουμε βραστό νερό σε λίγα κουταλάκια του γλυκού. Περιμένετε 30 λεπτά. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορείτε να φάτε κάτι, καθώς το κοκτέιλ σοκολάτας δεν καταναλώνεται με άδειο στομάχι.

Μετά το πρώτο μάθημα, πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για ένα μήνα. Τον πρώτο μήνα, θα απαλλαγείτε από 10 κιλά με μια ισορροπημένη διατροφή. Εάν πρέπει να χάσετε περισσότερα κιλά, τότε ασκήστε μαζί με το ποτό. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να αφιερώσετε 30 λεπτά καθημερινά.